Un şofer a distrus cu maşina, de nervi, o terasă din oraş VIDEO

Bărbatul avea permisul de conducere...

Un şofer a distrus cu maşina, de nervi, o terasă din oraş VIDEO Un şofer a distrus cu maşina, de nervi, o terasă din oraş VIDEO

După ce nu a fost lăsat să intre într-un cazinou din Satu Mare, un bărbatul a vrut să se răzbune pe proprietar într-un mod care ne duce cu gândul la filmele de acţiune. 

Bărbatul avea permisul de conducere suspendat încă din luna ianuarie, pentru un incident similar. În plus, ar fi avut interdicţie în zona terasei distruse, din cauza unor conflicte mai vechi. 

El este acum acuzat de distrugere, deranjarea liniştii publice şi conducere fără permis.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.