Un şofer oprit în trafic le-a prezentat poliţiştilor un permis eliberat în 1971 de Republica Socialistă România

O întâmplare mai rară a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, unde un bărbat oprit în trafic a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis în 1971.

Un şofer oprit în trafic le-a prezentat poliţiştilor un permis eliberat în 1971 de Republica Socialistă România Un şofer oprit în trafic le-a prezentat poliţiştilor un permis eliberat în 1971 de Republica Socialistă România

O întâmplare mai rară a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, unde un bărbat oprit în trafic a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis în 1971.

Bărbatul de 68 de ani a fost oprit pe DJ 178A, în comuna Todireşti. Acesta le-a prezentat agenţilor un permis de conducere categoriile B şi C, eliberat în în anul 1971 de Republica Socialistă România.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că nu are alt permis şi nu ştia că trebuia să îl schimbe la un anumit interval de timp.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că maşina acestuia avea inspecţia tehnică periodică expirată şi nu era asigurată RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional, dar i s-a întorcmit şi un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.