Urmărire cu un pusti de 9 ani

Teribilismul unui copil şi ignoranţa părinţilor au dus la o nouă urmărire periculoasă pe şoselele din Statele Unite Ale Americii. Totul a pornit de la banala cerinţă a părinţilor de a merge la culcare.

 Ca şi copil unul dintre cele mai neplăcute momente se petrece atunci când părinţii te cheamă în casă de la joacă. Un puşti american a găsit însă răzbunarea perfectă, în loc să intre în casă acesta a intrat în maşina părinţilor şi a demarat ca un profesionist cu ea pe autostradă. 

Copilul, care de abia putea să vadă peste volan, a fost repede interpelat de Poliţie, ofiţerii crezând că au de a face cu un şofer turmentat.  Urmărirea a luat amploare, puştiul familiarizat cu jocurile video, fiind oprit doar cu ajutorul barierelor de ţepi. Nu mică le-a fost uimirea oamenilor legii atunci când au văzut că vitezomanul care a gonit cu peste 80 de mile pe oră era de fapt un copil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.