Urmărire spectaculoasă cu poliţia

Dacă aţi jucat renumitul video game Grand Theft Auto, atunci cu siguranţă o să vă placă următorul clip video în care un şofer din Brazilia nu se lasă prins aşa de uşor de poliţie.

Şi de această dată, cel urmărit de poliţie ia proasta decizie de a intra pe o şosea cu trafic aglomerat. Aici este blocat de un autobuz şi un SUV, de care nu poate trece mai departe, însă se hotărăşte să dea înapoi, trântind la pământ câteva motociclete de poliţie, dar lovind şi câteva maşini.

Finalul nu vi-l dezvăluim, aşa că vă rămâne să îl vedeţi în clipul VIDEO.

VEZI AICI VIDEO-UL CU POLIŢIA ÎN URMĂRIRE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.