Următoarea generaţie Toyota Supra va apărea la Goodwood Festival of Speed (12-15 iulie). GALERIE FOTO

Dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva 2018 ...

Următoarea generaţie Toyota Supra va apărea la Goodwood Festival of Speed (12-15 iulie). GALERIE FOTO Următoarea generaţie Toyota Supra va apărea la Goodwood Festival of Speed (12-15 iulie). GALERIE FOTO

Următoarea generaţie Toyota Supra a fost surpinsă la teste în Marea Britanie, însă iubitorii măricii vor avea şansa să o vadă mai bine la Goodwood Festival of Speed, la jumătatea acestei luni. Încă nu ştim oficial dacă va fi afişată static sau dacă Toyota intenţionează să o trimită pe traseu, dar varianta a doua este foarte probabilă. 

Dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva 2018, Conceptul GR Supra Racing este un coupe din care se inspiră noul Supra. Este dezvoltat de divizia de performanţă Toyota Gazoo Racing, dar în parteneriat cu noul BMW Z4.

Într-un interviu acordat la salonul de la Geneva, inginerul şef Toyota, Tetsuya Tada, a declarat că un motor turbo cu şase cilindri, montat în faţă, cu tracţiune spate, a fost configuraţia favorită a celor care deţin versiunile anterioare ale modelului Supra. Comentariile sale se potrivesc cu nişte zvonuri recente că maşina ar oferi 330 CP şi 500 Nm proveniţi de la un motor cu  şase cilindri în linie.

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.