Va exista o versiune Volkswagen Up! Cabrio?

Se pare că răspunsul la această întrebare este DA, conform francezilor de la L'Automobile Magazine. Iar maşina ar putea arăta astfel.

Va exista o versiune Volkswagen Up! Cabrio? Va exista o versiune Volkswagen Up! Cabrio?

Alături de modelul de serie Volkswagen Up!, la Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost prezentată şi o mică armată de concepte, dintre care s-a evidenţiat Buggy Up!, o maşinuţă decapotabilă destinată plajelor însorite.

Conform francezilor de la L'Automobile Magazine, acest Buggy Up! se pare că prefigurează chiar o versiune decapotabilă a lui Up! - VEZI AICI RANDĂRILE.

Faţă de Fiat 500C, de exemplu, micul Up! Cabrio va fi o maşină decapotabilă în stil clasic, fără arce laterale. Va oferi patru locuri şi un acoperiş textil, astfel încât preţul de bază să nu depăşească 15.000 euro în Germania. Evident, gama de motorizări va fi preluată de la citadina Up!, cabrioletul urmând a beneficia atât de propulsoare pe benzină, cât şi diesel.

Noua versiune VW Up! Cabrio nu va apărea pe piaţă mai devreme de 2013, urmând a fi propunerea life-style în gama "new small family". Cabrioletul va completa, astfel, o gamă formată din hatchback-ul cu 3 uşi, unul cu 5 uşi, o versiune CrossUp!, precum şi un mini-monovolum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.