Vânzări Maserati în România

Exclusivismul pe patru roţi este la mare căutare în România. În cele 11 luni ale anului 2007, pe străzile noastre şi-au făcut apariţia 19 automobile de lux Maserati.

Vânzări Maserati în România Vânzări Maserati în România
Maserati a vândut pe piaţa românească, în primele unsprezece luni, 19 unităţi, din care 12 vehicule Quattroporte , trei unităţi Granturismo, trei Coupe şi un autoturism Spyder, potrivit datelor Autoitalia, importatorul mărcii în România.

În 2006 vânzările mărcii italiene au totalizat 16 unităţi, iar de la intrarea pe piaţa românească în 2003 până în prezent, comenzile pentru automobilele italiene s-au ridicat la 72 de unităţi. Rămâne de văzut dacă în acest an, cei de la Autoitalia pot îndeplini baremul de 25 de unităţi stabilit. Planurile reprezentanţilor mărcii sunt mari şi pentru anul viitor, când se aşteaptă în jur de 30-35 de comenzi.

La nivel internaţional, Maserati a livrat în primele zece luni 4.500 de unităţi, cea mai mare piaţă fiind în continuare Statele Unite ale Americii, urmată de Italia, Germania, Marea Britanie, Japonia, Elveţia, Franţa, China, Australia şi Emiratele Arabe Unite. În Italia vânzările au crescut cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la peste 550 de unităţi.

Marca Maserati este prezentă pe cinci continente, în 59 de state, printr-o reţea de peste 272 de dealeri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.