Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primele opt luni, faţă de intervalul similar al anului trecut, cu 13,8%, la 151.141 de unităţi, a anunţat constructorul francez Renault, proprietarul companiei.

Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial Vânzările Dacia au crescut la nivel mondial
Dacia a înregistrat în acest an, la nivel mondial, o creştere a vânzărilor de peste 13% cu 151.000 de unităţi vândute. Renault a vândut în intervalul iulie-august 381.663 autovehicule, sub cele trei marci ale grupului, Renault, Dacia şi Renault Samsung Motors, în creştere cu 11,4% faţă de intervalul similar al anului trecut. Vânzările grupului pe piaţa europeană au avansat cu 1,9%, la 229.000 de unităţi, nivel corespunzător unei cote de piaţă de 8,6%. Logan s-a bucurat de succes pe piaţa indiană, de la lansarea modelului, la jumătatea lunii mai fiind comercializate circa 10.000 de autoturisme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.