Vânzările Mazda în creştere în august

Mazda continuă să înregistreze creşteri ale volumului de vânzări pentru a treia lună consecutiv, în august fiind comercializate cu 47% mai multe unităţi în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut.

Vânzările Mazda în creştere în august Vânzările Mazda în creştere în august

În primele 8 ale anului, cele mai bine vândute modele Mazda au fost Mazda2 cu 222 unităţi, în creştere cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Mazda3 cu 234 unităţi, în creştere cu 16% şi noua Mazda CX-7 diesel, model comercializat în 100 de unităţi, cu 82% mai multe faţă de anul anterior.

În perioada ianuarie - august 2010, au fost vândute 605 autovehicule Mazda, cu 11% mai multe faţă de perioada similară a anului trecut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.