Vânzările Renault în România au crescut cu 40%

Vânzările Renault în România au crescut în primele zece luni, comparativ cu perioada similară a anului trecut, cu 40,2%, la peste 26.600 de unităţi, a anunţat, vineri, compania.

Vânzările Renault în România au crescut cu 40% Vânzările Renault în România au crescut cu 40%
"Modelele Megane Sedan şi Clio III cunosc, în primele 10 luni, o dublare a vânzărilor faţă de perioada similară a anului 2006, ajungând la aproximativ 8.550 de unităţi pentru Megane Sedan şi 2 300 de unităţi pentru Clio III", se arată într-un comunicat al companiei. Modelul Symbol a avut vânzări de peste 11.200 de unităţi. În octombrie, Renault a vândut pe piaţa locală 2.676 unităţi, cu 17,9% peste livrările din aceeaşi lună a anului trecut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.