Vânzările Toyota în scădere în SUA

Acum un an nimic nu părea să stea în faţa colosului japonez. Acum acesta înregistrează scăderi ale vânzărilor chiar şi de 37 de procente.

Vânzările Toyota în scădere în SUA Vânzările Toyota în scădere în SUA

În una din cele mai grele luni ale vânzărilor de automobile din SUA, grupul Toyota a înregistrat o scădere a numărului de automobile comercializate cu 25,9% comparativ cu luna octombrie a anului trecut, cu un total de 135.818 unităţi pentru mărcile Toyota şi Scion şi 16.282 de unităţi. pentru Lexus.

Divizia de automobile Toyota vine cu o scădere de 14,2%, Prius cu 13,6% iar camionetele au o reducere a vânzărilor cu 36,5%. Lexus se află într-o situaţie şi mai grea, cu o scădere de 40,2 procente. Pe primele 10 luni ale acestui an, Toyota a vândut 1.724.902 de automobile şi camionate. cu 10,9% mai puţin comparativ cu anul trecut iar Lexus 220.502 modele şi el cu o scădere de 18,6 procente.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.