Verifică uşa după ce cobori din maşina ca să nu păţeşti ca ei

Poliţiştii au reţinut un grup de hoţi ...

Verifică uşa după ce cobori din maşina ca să nu păţeşti ca ei Verifică uşa după ce cobori din maşina ca să nu păţeşti ca ei

Poliţiştii din Braşov au reţinut un grup de hoţi specializaţi în furturi din autoturisme. Este vorba de trei cetăţeni moldoveni şi un ucrainean care foloseau dispozitive pentru bruierea sistemului centralizat de închidere. Portierele rămâneau astfel deblocate. Poliţiştii, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea celor patru care au fost depistaţi aproape de punctul de trecere a frontierei Petea – Satu Mare.

Cum să prevenim astfel de practici

Verificaţi întotdeauna dacă sunt închise cum trebuie geamurile şi portierele după ce părăsiţi autoturismul, chiar dacă parcaţi în faţa blocului sau sunteţi în parcarea amenajată a unui hypermarket. 

Un geam lăsat întredeschis vă poate anula toate celelalte precauţii folosite. Nu lăsaţi pe timpul nopţii, la vedere, pe banchete, obiecte de valoare: poşete, borsete, GPS-uri, detectoare radar, CD-player auto, laptop-uri sau alte obiecte de valoare. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.