Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia?

O versiune care pare destinată circuitului a lui Ferrari 458 Italia a fost dată de gol de primele imagini. Să fie oare Ferrari 458 Italia Challenge?

Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia? Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia?

Ferrari 458 Italia nu a fost de foarte mult timp aruncată pe piaţă, dar aşa cum ar fi şi firesc următoarea versiune se află în teste departe de ochii presei. Cei de la Axis of Oversteer s-au infiltrat însă în garajul de la Vallelunga, locaţie în care se află Ferrari Driving Academy, prezentându-ne aceste poze. Toată lumea se fereşte să îi pronunţe numele acestei versiuni, dar este clar că arată mult mai sportiv decât versiunea pe care Fisichella a lansat-o în România în week-end.

Se observă jantele cu prindere centrală în locul celor cu cinci prezoane, chingile capotei, geamurile laterale din plastic şi roll cage-ul. De asemenea, acest model are o gardă la sol coborâtă şi un kit aerodinamic care aproape bărbiereşte solul, ceea ce ne duce cu gândul doar la folosirea pe circuit După cum se poate constata proiectul este într-o fază destul de avansată şi informaţiile vor urma să fie prezentat şi în vileag, mai ales pentru că mare parte din secret a fost dat in vileag.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.