Veşti bune pentru cei care merg la mare: nu veţi mai sta blocaţi în Cernavodă

Taxa la podul peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă va fi eliminată complet până la 1 septembrie, nu doar în zilele de week-end, a declarat agenţiei MEDIAFAX şefului Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură, Alexandru Năstase.

Veşti bune pentru cei care merg la mare: nu veţi mai sta blocaţi în Cernavodă Veşti bune pentru cei care merg la mare: nu veţi mai sta blocaţi în Cernavodă

„Avem aglomeraţie inclusiv în timpul săptămânii, în zilele de marţi, miercuri sau joi. Măsura de sistare a taxei doar pe perioada week-endului nu este suficientă", a declarat Năstase pentru MEDIAFAX.

Marea Evadare. Din azilul de nebuni

„Am reuşit ca întotdeauna, când o instituţie sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, CNADNR a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că...nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo, la Feteşti. Ţinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei şi faptul că CNADNR e atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor”, a declarat Ponta joi, în şedinţa de guvern.

E adevărat, însă, că marele blocaj de săptămâna trecută s-a produs la Drajna şi a ţinut cale de cel puţin 15 kilometri, prilej pentru unii mai glumeţi să încingă o miuţă pe mijlocul autostrăzii. Că aşa-i la noi!

 

 

 

Citeşte articolul complet pe Mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.