Viaţa-i grea, omătu-i mare: drifturi pe zăpadă cu Porsche 918 Spyder. VIDEO

Bine, omătul nu e chiar aşa de mare, fiindcă e vorba de un lac îngheţat, dar ai înţeles ideea. Oare o fi greu să fii pilot de teste la Porsche?

Viaţa-i grea, omătu-i mare: drifturi pe zăpadă cu Porsche 918 Spyder. VIDEO Viaţa-i grea, omătu-i mare: drifturi pe zăpadă cu Porsche 918 Spyder. VIDEO

Dacă stai bine să te gândeşti, suntem nişte norocoşi. De ce? Fiindcă am apucat lansarea marelui trio de hipermaşini moderne: LaFerrari, Porsche 918 Spyder şi McLaren P1. Toate sunt hibride şi toate îţi pot rupe faţa pe circuit. Dar, după cum probabil ştii deja, asta nu înseamnă că sunt toate la fel.

De fapt, Porsche 918 Spyder e singurul care are un sistem de tracţiune integrală (care foloseşte şi motoare electrice, e drept). Şi ce poţi să faci foarte bine cu o maşină cu integrală? Derapaje controlate pe un lac îngheţat (cu puţin ajutor de la anvelopele cu ţinte).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.