VIDEO: 111 ani de Ford

Gigantul american Ford a împlinit 111 ani de la înfiinţare. Un prilej minunat, aşadar, pentru a crea un minunat videoclip care arată unde a ajuns astăzi compania care a pus bazele producţiei în serie.

VIDEO: 111 ani de Ford VIDEO: 111 ani de Ford

La 16 iunie 1903, un anume Henry Ford a pus bazele companiei care astăzi îi poartă numele pe întregul mapamond. O companie care a implementat, pentru prima oară în istorie, producţia de maşini în serie, ceea ce a dus la o explozie de automobile în anii care au urmat.

Acum, la 111 ani de la înfiinţarea gigantului denumit Ford, compania care a pornit la drum în Statele Unite ale Americii este prezentă pe toate continentele lumii şi produce maşini minunate precum Fiesta, Tourneo Courier şi, bineînţeles, Focus ST.

Pentru a marca acest moment important, Ford a creat un videoclip care te trimite într-o călătorie prin toate fabricile sale din lume, inclusiv cea din Craiova, România.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.