VIDEO - A spus că-şi va îngropa Bentley-ul ca să-l conducă după moarte şi a fost criticat dur, dar la final toţi i-au dat dreptate

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Brazilia a anunţat că îşi va îngropa Bentley-ul Continental Flying Spur, pentru a-l avea alături de el şi după moarte.

VIDEO - A spus că-şi va îngropa Bentley-ul ca să-l conducă după moarte şi a fost criticat dur, dar la final toţi i-au dat dreptate VIDEO - A spus că-şi va îngropa Bentley-ul ca să-l conducă după moarte şi a fost criticat dur, dar la final toţi i-au dat dreptate

 


Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Brazilia a anunţat că îşi va îngropa Bentley-ul Continental Flying Spur de 370.000 de euro, pentru a-l avea alături de el şi după moarte.

Chiquinho Scarpa a spus că se inspirase după faraonii Egiptului antic, care erau îngropaţi alături de cele mai de preţ obiecte ale lor. Scarpa chiar a publicat câteva poze alături de limuzina sa, în timp ce el săpa o groapă.

Iniţiativa i-a atras numeroase critici, mulţi catalogându-l ca un nebun excentric care alege să irosească un bun de lux în loc să-l doneze în scopuri caritabile.
 

Totuşi, Scarpa avea alte planuri. Cu câteva zile înainte de îngroparea programată a maşinii, brazilianul de 62 de ani a apărut în cadrul unei conferinţe care promova donarea de organe.

În spatele lui se afla un banner pe care scria: "E absurd să îngropi ceva mult mai valoros decât un Bentley: organele tale". Scarpa ţinea o placă inscripţionată: "Sunt donator de organe. Tu?"

Totul fusese o genială metodă de a atrage atenţia asupra donării de organe şi vieţile care pot fi salvate de către donatori.

"Nu mi-am îngropat maşina, dar toţi au spus că sunt absurd când am zis că o voi face. Este absurd să îngropi corpuri care pot salva vieţi. Îngroapă inimi, plămâni, ochi, rinichi. Sunt atâţia oameni care aşteptă un transplant şi se îngroapă organe sănătoase care pot salva vieţi. Nimic nu este mai de preţ. Fii donator", a spus Scarpa în cadrul evenimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.