VIDEO: Accident bizar între două Nissan-uri 350Z

Tu ce crezi că s-a întâmplat? Să fie o scenă dintr-un film de acţiune? Sau unul din şoferi a adormit instant la volan? Iată aici un accident care ridică semne de întrebare.

Din clipul video se observă cum cele două Nissan-uri 350Z, dintre care unul coupe şi altul roadster, se deplasează pe o autostradă, în acelaşi sens de mers, cu o viteză normală. Apoi, dintr-o dată, maşina din dreapta o ia brusc la stânga, acroşându-l pe cel din lateral, şi ieşind cu acesta de pe carosabil pe câmpul cu iarbă de pe mijocul autostrăzii.

Acum, voi ce credeţi, care ar fi cauza accidentului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.