VIDEO: Accident cu un BMW şi… o maşină de poliţie!

Un poliţist, încercând să oprească un BMW furat, este lovit violent de către acesta. Ce pare incredibil este faptul că omul legii nu numai că scapă nevătămat dar îl prinde şi pe vinovat. VEZI VIDEO!

Tot acest incident a avut loc pe data de 3 iulie, când poliţia din Surrey se afla în urmărirea lui Lee Ralph Adamson, în vârstă de 29, pentru furtul unui BMW. In scopul de a-l prinde, o maşină de patrulă a încearcat să creeze un blocaj în urma căruia l-ar fi obligat pe conducatorul auto să oprească.

Chiar şi aşa, şoferul BMW-ului nu trage pe dreapta, ci loveşte cu viteză maşina de poliţie şi pe ofiţerul Dan Pascoe. În ciuda şocului, omul legii nu stă mult pe gânduri şi decide să alerge după Adamson, care abandonase BMW-ul, luând-o la fugă pe jos.

În cele din urmă, infractorul a fost prins şi condamnat la 23 luni de închisoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.