VIDEO: Accident filmat LIVE între două motociclete!

Priviţi ce se întâmplă atunci când un motociclist pierde controlul şi intră într-o altă motocicletă ce venea din sens opus.

Accidentul a avut loc pe o sosea numita "The Snake" (Şarpele), din LA. Dupa denumirea acesteia, ne putem da seama că este un traseu cu multe curbe strânse, ideal pentru motociclişti. Din incidentul surprins live de o cameră video amplasată pe una dintre motociclete, putem vedea că cel care venea din sens opus pierde controlul, iar motocicleta sa se îndreaptă fix spre celălalt şofer pe două roţi.

Din fericire, niciunul dintre cei doi nu a fost rănit grav, însă daunele produse celor două supersportive sunt destul de mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.