VIDEO: Accidentele cu TIR-uri, luate în considerare de autorităţi

Accidentele în care sunt implicate autoturisme şi TIR-uri se termină, de multe ori, prost pentru cei aflaţi în autoturism. Pentru a analiza felul în care sunt afectate maşinile care intră sub remorcile TIR-urilor, americanii de la IIHS au făcut o serie de teste, iar rezultatele pot fi văzute în clipul video de mai jos.

VIDEO: Accidentele cu TIR-uri, luate în considerare de autorităţi VIDEO: Accidentele cu TIR-uri, luate în considerare de autorităţi

Atunci când o maşină de familie intră în coliziune cu o remorcă de TIR, există şanse ca autoturismul să intre sub remorcă. Acest fenomen este numit de americani drept „underride”, iar cei de la Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) au vrut să analizeze efectele unui astfel accident între o maşină şi un trailer de TIR.

Rezultatele, destul de neplăcute, în clipul de mai jos:

Ce credeţi: ar trebui să fie făcute astfel de teste şi în Europa de către EuroNCAP?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.