VIDEO: Bătălia breakurilor cu peste 500 CP - BMW M5 vs. Cadillac CTS-V

Cine a spus că un break nu poate să fie rapid? Fiindcă videoclipul de mai jos ne arată clar că aceste maşini de familie pot fi suficient de iuţi ca să îţi facă odraselele să rămână fără prânz în stomac.

VIDEO: Bătălia breakurilor cu peste 500 CP - BMW M5 vs. Cadillac CTS-V VIDEO: Bătălia breakurilor cu peste 500 CP - BMW M5 vs. Cadillac CTS-V

Videoclipul de mai jos ne arată o nouă bătălie între America şi Europa. Mai exact, între un Cadillac CTS-V Wagon şi un BMW M5 Touring. Americanul are un V8 de 6,2 litri cu 564 CP, în vreme ce neamţul vine cu un V10 de 5,0 litri cu 507 CP. Teoretic, Cadillacul e mai rapid, dar practica e cea care îl omoară.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.