Video: Ce face alcoolul dintr-un pilot bun

Desigur că ştiai asta. Însă modul în care este făcută campania aceasta nu trebuia să treacă neobservat. De data aceasta susţinem cu tărie să încercaţi aşa ceva acasă.

Video: Ce face alcoolul dintr-un pilot bun Video: Ce face alcoolul dintr-un pilot bun

În preajma sărbătorilor, autoritatea belgiană RYDBE (Responsible Young Drivers Belgium) s-a gândit să ne reamintescă efectele pe care le poate avea alcoolul asupra noastră, în speţă atunci când ne urcăm la volan şi faptul că alcoolul are un efect nociv asupra ta, oricât de bun şofer/pilot (crezi că) eşti. Exemplul concret îl găseşti în clipul de mai jos, unde un băiat care ocupă podiumul în competiţii mondiale de Gran Turismo o dă de gard bine de tot atunci când face exces de licori. 

Cu promisiunea că vom încerca şi noi, cu proxima ocazie, experimentul - e genul de lucru pe care îl recomandăm să-l faci acasă, măcar o dată -, ne întrebăm dacă vreunul dintre voi a făcut-o deja. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.