VIDEO: Cea mai rapidă dubă Mercedes-Benz Vito din lume

Un V8 de 10,4 litri pare soluţia ideală pentru cărăuşii foarte grăbiţi. Iată cea mai diabolică dubă Mercedes-Benz din lume.

Care este ultima maşină la care te-ai gândi, în materie de liniuţe? Exact, Mercedes-Benz Vito, ai ghicit. O utilitară excelentă, ale cărei avantaje le cunosc foarte bine anteprenorii din întreaga lume. Şi totuşi, cineva cu mult timp liber şi tone de imaginaţie bogată s-a gândit să facă ceva ce ar părea imposibil. Au transformat van-ul într-o brută însetată de viteză.

Astfel, în locui oricărui diesel insipid, Vito a primit un V8 grefat direct de pe Chevrolet Corvette, a cărui cilindree a fost dusă la apocalitica valoare de de 10,4 litri. Demarajul 0 -100 km/h este irelevant, cele 9,72 secunde fiind valabile pentru sprintul 0 - 248 km/h. Aşadar, ce ai căra cu un asemenea dragster?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.