VIDEO - Cele mai scumpe anvelope din lume

O companie din Dubai a stabilit recordul pentru cele mai scumpe anvelope din lume

VIDEO - Cele mai scumpe anvelope din lume VIDEO - Cele mai scumpe anvelope din lume

 


O companie din Dubai a stabilit recordul pentru cele mai scumpe anvelope din lume, al căror preţ se ridică la 600.000 dolari setul de 4 bucăţi.

Anvelopele au fost proiectate de compania Z Tyre din Dubai şi fabricate de o companie din China, dar preţul ridicat vine de pe urma "ornamentelor".

Cele mai scumpe anvelope din lume sunt decorate cu modele făcute din aur de 24 de carate, iar lucrarea este realizată de cei care se ocupă de noul palat prezidenţial din Abu Dhabi. Totodată, cauciucurile sunt încrustate cu diamante de către un bijutier din Italia.

Veniturile provenite din vânzări vor fi donate unei organizaţii caritabile care încearcă să ofere acces la educaţie persoanelor neprivilegiate.

Anteriorul record pentru cele mai scumpe anvelope din lume a fost deţinut de modelul Michelin montat pe Bugatti Veyron. Patru astfel de anvelope costau în jur de 15.000 de euro.

 

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.