VIDEO: comparaţie BMW Seria 3 vechi vs nou (E90 vs. F30)

Un scurt video, în care vedeţi schematizat cum a evoluat noua generaţie BMW Seria 3 (nume de cod F30) faţă de precedenta generaţie (E90).

Noul BMW Seria 3 (cunoscut şi sub indicativul F30) este evoluat la capitolul dimensiuni faţă de precedenta generaţie (indicativ E90): 93 mm în plus la lungime, 18 mm în plus în lăţime, 50 mm la ampatament sau 37 mm, respectiv 47 mm mai mult pentru ecartamentele faţă/spate.

Cei de la bmwblog.com ne oferă un scurt video schematizat pentru a ne da mai bine seama de ceea ce înseamnă această creşere a dimensiunilor:

BMW Seria 3 vechi (E90) vs. Seria 3 nou (F30) de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.