Video - Crash-Test

Colegii de la Fifith Gear au supus două modele la un crash test frontal pentru a vedea dacă o maşina mică nouă este mai sigură decât una veche mare. Puteţi face deja pariurile. La final se poate să pierdeţi.

Video - Crash-Test Video - Crash-Test
Volvo a fost dintotdeauna renumit pentru siguranţa pasivă, dar în ultimii 10 ani progresele la acest capitol au fost uimitoare iar producătorul suedez a trebuit să cedeze laurii lui Renault. Există o preconcepţie conform căreia o maşină veche dar mai grea este mai sigură decât una mică şi uşoară.
Cei de la Fifth Gear au decis să descopere valoarea de adevăr a acestui mit urban şi au pus faţă în faţă un Renault Modus, certificat cu 5 stele de către EuroNCAP şi Volvo 940, un break vechi de 15 ani. Cât de mult a evoluat tehnologia în toţi aceşti ani? Răspunsul se poate vedea în următorul clip video:
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.