VIDEO: Cum accelerează un BMW Seria 3 E30 „ursuleţ” cu (foarte) multă putere sub capotă

Un băiat şi-a modificat BMW-ul, iar rezultatul e clar: o acceleraţie năucitoare de la zero până la 290 km/h. Într-o maşină veche de 20 de ani.

VIDEO: Cum accelerează un BMW Seria 3 E30 „ursuleţ” cu (foarte) multă putere sub capotă VIDEO: Cum accelerează un BMW Seria 3 E30 „ursuleţ” cu (foarte) multă putere sub capotă

Videoclipul de mai jos, filmat într-un BMW Seria 3 E30, ne aduce aminte de Golful 1 cu peste 1.000 CP modificat de Boba Motorsport. În comentariile de pe YouTube, proprietarul BMW-ului spune că a ieşit la o plimbare uşoară, în care a accelerat de la zero până la 290 km/h, timp în care a schimbat (nu chiar perfect) din treapta întâi până într-a şasea.

Tot din comentarii am aflat că motorul dezvolta în jur de 700-800 CP în momentul filmării, ceea ce e mai mult decât suficient într-o maşină veche de 20 de ani, dacă ne întrebi pe noi.

VIDEO:

P.S. Ştim că vidoclipul a apărut în urmă cu doi ani pe YouTube, dar noi nu îl aveam pe site, aşa că l-am pus acum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.