VIDEO: Cum se vede o tură cu jet ski-ul prin canion (pe scurt, incredibil)

Îi ştii pe băieţii ăia care se dau mari cu jet ski-urile lor puternice în largul mării? Uită de ei. Băiatul din videoclipul de mai jos ştie ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa.

VIDEO: Cum se vede o tură cu jet ski-ul prin canion (pe scurt, incredibil) VIDEO: Cum se vede o tură cu jet ski-ul prin canion (pe scurt, incredibil)

Există oameni pe lumea asta care vor să simtă că trăiesc. Sau există oameni care vor să simtă că joacă într-un film din seria Star Wars. În orice caz, aceste personaje au nevoie de un element esenţial: un jet ski (fiindcă o navă spaţială de curse e destul de greu de procurat). Iar dacă în cadru mai intră şi un canion îngust, atunci platoul de filmare e perfect.

Dovada? Videoclipul de mai jos, unde un jet ski goneşte printre nişte pereţi naturali înalţi cât casa.

Filmarea a fost publicată pe YouTube de Christian Yellott, care spune că utilajul folosit a fost o Honda AquaTrax F-12X, iar locul ales a fost Lacul Powell din statul american Utah.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.