VIDEO: F1 2013 Classic Edition promite monoposturi de Formula 1 din anii ’80 şi ’90

Simulatorul de curse F1 2013 e un titlu aşteptat de mulţi pasionaţi de jocuri realiste, iar acum studioul Codemasters, care lucrează la jocul cu pricina, a anunţat că ediţia denumită Classic Edition va veni la pachet cu monoposturi şi circuite din anii ’80 şi ’90.

VIDEO: F1 2013 Classic Edition promite monoposturi de Formula 1 din anii ’80 şi ’90 VIDEO: F1 2013 Classic Edition promite monoposturi de Formula 1 din anii ’80 şi ’90

Pasionaţii de jocuri cu maşini care îşi aduc aminte legendarele dueluri din Formula 1 din anii 1980-1990 vor putea avea acces la monoposturile care au făcut istorie în acea perioadă, chiar dacă doar pe calculatorul personal.

Studioul de jocuri Codemasters a anunţat că titlul F1 2013 va fi disponibil într-o ediţie specială denumită Classic Edition, care va conţine monoposturi clasice de acum 20 şi 30 de ani, precum şi circuitele pe care Alain Prost, Emerson Fittipaldi, Gilles Villeneuve, Nelson Piquet şi Ayrton Senna au luptat pentru victorii într-un sport în care spectacolul era asigurat.

Pe lângă ediţia clasică a jocului, ediţia standard va include, ca de obicei, maşinile oficiale ale sezonului 2013 de Formula 1, precum şi piloţii şi circuitele pe care se dispută anul acesta Campionatul Mondial de Formula 1.

Video F1 2013:

Video teaser F1 2013 Classic Edition:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.