VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu flota poliţiei din Dubai

Când potenţialii răufăcători din Dubai au la dispoziţie cele mai rapide maşini de pe glob, singura soluţie a poliţiei este să se adapteze la situaţie şi să ridice ştacheta. Zis şi făcut.

VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu flota poliţiei din Dubai VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu flota poliţiei din Dubai

Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri şi reuşeşte să formeze o flotă formată din cele mai rapide maşini de pe planetă, gata să intervină când împrejurările o cer. Probabil o zi cu oamenii legii din Dubai este varianta reală a jocului Need For Speed Hot Pursuit, atunci când alegi "să joci cu poliţia".

Cu o singură excepţie. În realitate nu trebuie să deblochezi maşinile, pentru că le ai deja pe toate de-a gata. În videoclipurile de mai jos puteţi vedea exact despre ce modele e vorba, dar ca să vă trezim interesul menţionăm nume precum Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador şi Mercedes-Benz SLS AMG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.