VIDEO: Ferrari 458 Italia Spider are acum 5 locuri

Nu vă imaginaţi că italienii de la Ferrari au lat-o razna. Din fericire, nu ei sunt cei care au o problemă, ci posesorul excentric al unui 458 Italia care a decis că două locuri sunt suficiente pentru toată familia.

VIDEO: Ferrari 458 Italia Spider are acum 5 locuri VIDEO: Ferrari 458 Italia Spider are acum 5 locuri

Totul se întâmplă în Dubai, unde un familist convins a reuşit să bage alte patru persoane într-un Ferrari 458 Italia. Este vorba despre soţia sa şi cei trei copii, aşezaţi strategic pe lângă şofer, clar înghesuiţi în maşina cu doar două locuri.

Ceea ce ne face să întrebăm, mai în glumă mai în serios: mai avem nevoie de maşini break?

Nu vrem să ne gândim câte reguli de siguranţă şi de bun-simţ încalcă milionarul din videoclipul de mai jos, aşa că vă lăsăm pe voi să catalogaţi decizia sa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.