VIDEO: Fisker Karma cromat, pentru Justin Bieber

Unul dintre cei mai controversaţi artişi de 18 ani s-a afişat de curând la volanul unui Fisker Karma, de aproape 100.000 de dolari, vopsit într-o culoare de-a dreptul orbitoare.

Justin Bieber este genul de artist care provoacă mai degrabă zâmbete de ironie, decât admiraţie, dar maşinile care i-au trecut prin mână de-a lungul timpului figurează pe lista virtuală de cumpărături a oricărui potenţial câştigător la loto.

De curând, Bieber a fost surprins la volanul unui Fisker Karma cromat în întregime, spre disperarea fotografilor aflaţi în zonă. Nu ştim dacă artistul foloseşte luxoasa maşină electrică cu range extender din convingeri ecologice sau doar pentru show-off, dar cert este că a reuşit să facă valuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.