VIDEO: Ford F 150 SVT Raptor – update pentru 2012

Ford a câştigat un capital uriaş de simpatie cu bestia F 150 SVT Raptor. Pentru 2012 Ford a decis să aducă unele mici îmbunătăţiri supercar-ului offroad.

Pe lista de noutăţi regăsim un diferenţial cu alunecare limitată 4.10 Torsen pe puntea faţă, un sistem Hill Desent Control şi o suspensie revizuită care acum oferă o cursă mai mare. Pentru secţiunile de trial şi offroad mai greu, constructorul a montat şi o cameră video în faţă care este echipată şi cu un sistem de spălare. Clipul de prezentare a versiunii Ford F 150 SVT Raptor 2012 a pierdut ceva din extravaganţa iniţială, când marea majoritate a acţiunii se desfăşura prin aer. Probabil Ford a decis să renunţe puţin la imaginea de planorist construită pentru F 150 SVT Raptor, asta după ce o parte dintre clienţi au ajuns în service cu şasiul îndoit, fisurat sau chiar rupt după aventuri aeriene.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.