VIDEO - GALERIE FOTO. Mult-aşteptatul BMW i8 Spyder Concept, la un pas de lansare

BMW a prezentat conceptul Spyder i8 încă din ...

VIDEO - GALERIE FOTO. Mult-aşteptatul BMW i8 Spyder Concept, la un pas de lansare VIDEO - GALERIE FOTO. Mult-aşteptatul BMW i8 Spyder Concept, la un pas de lansare

BMW a prezentat conceptul Spyder i8 încă din 2012, în cadrul Salonului Auto de la Beijing 2012, dar abia acum, după mai mult de 3 ani, conform unor surse neoficiale, Harald Krüger preşedintele companiei a confirmat că Spider Concept va intra în producţie, informează Thesupercarkids.com.

Spider va fi dotat cu un motor plug-in hybrid. Cel pe benzină va fi un twin turbo de 1,5 litri care va crea 231 CP şi 320 Nm, iar motorul electric va oferi maşinii o suplimentare de 131 CP si un cuplu 320 Nm. Astfel, motorul pe benzină împreună cu motorul electric, creează o putere de 362 CP şi 570 Nm. 

Lăsând la o parte detaliile tehnice, care sunt destul de puţine, puteţi să aruncaţi o privire la desing-ul impresionant a lui Spyder i8. 

 

 

Citeşte şi GALERIE FOTO. D33, un concept italienesc care trebuia să relanseze Dacia

Citeşte şi Benzina şi motorina s-au ieftinit, dar adevăratele scăderi urmează de la 1 ianuarie 2016 şi 2017

 

 

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

 

Citeşte şi FOTO. Unde şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL 

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO PROMOTOR. Cum se fabrică Dacia - o incursiune în fabrica mărcii româneşti

Citeşte şi Taxa auto ar putea fi transformată în impozit anual, fără reduceri pentru maşinile vechi

Citeşte şi VIDEO Ce maşină are premierul României

Citeşte şi VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.