VIDEO: Ghici cine face reclamă la noul Fiat 500C în SUA?

După ce Britney Spears a ales să promoveze noul VW Beetle în videoclipul melodiei “I wanna go”, o altă cântăreaţă din America a făcut acelaşi lucru dar cu un model Fiat 500C by Gucci. Află din text cine e!

Frumoasa cântăreaţă latino-americană, Jeniffer Lopez, pare a fi extrem de ocupată după ce a semnat un contract de imagine cu constructorul italian Fiat. Aceasta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, filmând scene din reclama noului Fiat 500C by Gucci dar şi ultimul său videoclip, intitulat "Papi". Aici, două dintre modelele Fiat 500, unul pe negru, altul pe alb (cele două culori disponibile în versiunea specială a designerului vestimentar Gucci) şi-au făcut apariţia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.