VIDEO Gymkhana 10 - Cinci maşini, cinci locaţii diferite şi un rezultat mai spectaculos decât oricând

Cel mai recent video Gymkhana combină măiestria la volan a lui Ken Block şi efecte cinematografice spectaculoase

VIDEO Gymkhana 10 -  Cinci maşini, cinci locaţii diferite şi un rezultat mai spectaculos decât oricând VIDEO Gymkhana 10 - Cinci maşini, cinci locaţii diferite şi un rezultat mai spectaculos decât oricând

Cel mai recent video Gymkhana, care combină măiestria la volan a lui Ken Block şi efecte cinematografice spectaculoase, a fost prezentat publicului. Gymkhana 10 este mai impresionant decât oricând, iar clipul video de 20 de minute a fost filmat în cinci locaţii cu cinci modele diferite.

Gymkhana 10 începe cu o prezentarea a modelelor din clip: un Ford F-150 din 1977 cu motor de 914 cai-putere, Ford Fiesta WRC, Ford Mustang RTR Hoonicorn V2, dar şi altele.

Clipul a fost filmat în cinci locaţii diferite, iar rezultatul este pe măsura aşteptărilor!

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.