Video: istoria BMW M3

De când a fost lansat în 1985 şi până în prezent, BMW M3 a devenit una dintre cele mai cunoscute şi recunoscute maşini sport din istorie, iar fanii acestui model nu refuză prea des discuţiile despre maşina lor preferată. Adică la fel ca bărbatul din clipul video de mai jos, pe numele său Marc Norris, care povesteşte, pe scurt, istoria BMW M3.

Video: istoria BMW M3 Video: istoria BMW M3

Primul BMW M3 de stradă, E30, a intrat în showroomuri în anul 1985, iar de atunci şi până în prezent s-a transformat într-un fel de legendă printre pasionaţii de maşini sportive.

Marc Norris, acelaşi om care a creat un BMW M2 în atelierul său denumit Bavarian Workshop, explică, într-un scurt clip video, istoria modelului BMW M3. Cum a început totul, ce oferă fiecare generaţie şi ce aşteptări are de la viitorul M3 F80.

Video:

Vouă care M3 vă place cel mai mult?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.