VIDEO: Ken Box revine pentru o nouă parodie după Gymkhana lui Ken Block

Toată lumea ştie de Ken Block şi de videoclipurile sale intitulate Gymkhana (care, între noi fie vorba, înseamnă cursă de îndemânare auto). Problema este că nu oricine are acces la maşini cu sute de cai-putere ca să-şi demonstreze talentul. Iar aici intră în scenă Ken Box, care te învaţă cum să te distrezi pentru bani mai puţini.

VIDEO: Ken Box revine pentru o nouă parodie după Gymkhana lui Ken Block VIDEO: Ken Box revine pentru o nouă parodie după Gymkhana lui Ken Block

Ken Block ne-a arătat recent că ştie încă să facă derapaje controlate, dar ne-a arătat şi că nu se poate despărţi de maşinăriile de sute de cai-putere care îl pun în mişcare în fiecare videoclip Gymkhana

Evident, nu toată lumea îşi permite un Ford Mustang cu tracţiune integrală şi motor de peste 800 CP, aşa că cineva s-a gândit la soluţii mai ieftine pentru derapaje controlate. Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu Ken Box, protagonistul videoclipurilor care parodiază vestitele filmări ale lui Ken Block. Acum, Ken Box a revenit pentru Gymkhana 2, dar nu orice Gymkhana, ci una făcută cu un kart electric care costă cel mult 350 de dolari americani.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.