VIDEO: La un pas de a fi spulberat de TIR

Un şofer rus foarte norocos a scăpat ca prin urechile acului de un accident violent, cu un tir scăpat de sub control, pe gheaţă.

Ştim de mult faptul că Rusia nu este locul cel mai sigur în care poţi să te afli, ca şofer. Mai mult, avem în fiecare zi dovezi ale acestui lucru, datorită filmuleţelor cu accidente, care au împânzit internetul. Iată unul mai jos, însă acesta este genul care provoacă fiori pe ceafă şi o mulţime de emoţii. Un şofer rus intră într-o depăşire foarte riscantă, unde întâlneşte un tir pus de-a latul, după o manevră similară.

Accidentul, pe care oricine l-ar anticipa, este evitat, în ultima clipă, datorită prezenţei de spirit a celui aflat la volanul tirului. Acesta reuşte să salveze situaţia, în mod neaşteptat. Urmăreşte imaginile de mai jos şi spune-ne cine crezi că a fost vinovat pentru întâmplarea ce putea să se transforme într-un adevărat carnagiu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.