VIDEO: Luptă istorică între Ferrari F40 şi Ferrari F50, moderată de Chris Harris

Cum o fi, oare, să conduci în aceeaşi zi două legende vii ale lumii auto? Destul de bine, cred eu, mai ales când este vorba despre Ferrari F40 şi F50. Chris Harris e norocosul care a pus mâna pe aceste două maşini fantastice şi ne spune cum a fost.

VIDEO: Luptă istorică între Ferrari F40 şi Ferrari F50, moderată de Chris Harris VIDEO: Luptă istorică între Ferrari F40 şi Ferrari F50, moderată de Chris Harris

Ferrari F40 a fost şi este o maşină considerată mulţi ca fiind cea mai bună supermaşină din istorie. Apoi, când a venit vremea pentru F50, pasionaţii şi jurnaliştii din întreaga lume au cam rămas cu buza umflată. Dar asta nu înseamnă neapărat că F50 e o maşină mai puţin impresionantă.

Englezul Chris Harris a fost destul de norocos şi a pus mâna atât pe un F40, cât şi pe un F50, şi le-a pus la treabă pe circuit. Ce a ieşit, vedeţi în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.