VIDEO: Mercedes-Benz le face un cadou celor 17 milioane de fani de pe Facebook

Nemţii de la Mercedes-Benz au depăşit, recent, pragul de 17 milioane de fani pe reţeaua de socializare Facebook. Aşa că le-a mulţumit pasionaţilor cu un cadou virtual.

VIDEO: Mercedes-Benz le face un cadou celor 17 milioane de fani de pe Facebook VIDEO: Mercedes-Benz le face un cadou celor 17 milioane de fani de pe Facebook

Cei de la Mercedes-Benz au de ce să fie bucuroşi. Pentru început, au câştigat campionatul mondial de Formula 1 din 2014, atât la piloţi (cu Lewis Hamilton în frunte), cât şi la constructori. Apoi, pagina lor de Facebook a depăşit pragul de 17 milioane de fani. Evident, trebuia făcut ceva în această privinţă, nu?

Zis şi făcut. În videoclipul de mai jos, câţiva designeri Mercedes-Benz desenează pe un perete, în semn de mulţumire pentru fani, un AMG GT. Dar nu folosesc vopsea sau cine ştie ce unelte sofisticate, ci se bazează doar pe bandă adezivă de culoare neagră şi pe foarte mult talent.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.