Video: modele speciale Chevrolet Camaro

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani, Chevrolet lansează un material video în care sunt prezentate modelele speciale Chevrolet Camaro.

Materialul video prezentat de Chevrolet este o reflecţie a istoriei modelului american în prezent, dar şi în viitor. Prin natura sa, fiecare ediţie specială Camaro reprezintă o "bucată" din istoria modelului, pornind de la Indy Pace Car Replica din 1967, până la ediţia aniversară a 45 de ani. Toate aceste maşini sunt născute din dragoste, devotaţie, pasiune pentru marca americană.

Prima ediţie specială Camaro a luat naştere chiar pe circuit. Fiecare model reflectă aspecte diferite a ceea ce înseamnă un Camaro. Ediţia Neiman Marcus ilustrează luxul şi design-ul pur, Seria Synergy reprezintă sportivitatea şi agresivitatea, iar Indy Pace Car Replica simbolizează tradiţia care continuă şi în ziua de azi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.