Video: nou trailer pentru Dirt Showdown

Codemasters a anunţat recent apariţia celei de a patra generaţii a seriei Dirt şi ne încântă privirile cu un nou trailer.

A patra generaţie a seriei Dirt nu urmăreşte logica ultimelor trei jocuri dezvoltate de Codemasters. În locul faimoaselor etape de raliu din Finlanda sau Mexic cu care erau obişnuiţi gamerii până acum, în ultimul Dirt intitulat Showdown vom avea de-a face cu multa tablă îndoită şi motoare turate până peste limită.

Vor exista două moduri de joc principale, Rampage şi Knock Out în care ideea va fi urmatoarea: o arena,opt maşini, câştigă cel care ramâne ultimul. Pe lângă acestea vor fi diverse evenimente, cum ar fi Gymkhana (luat din Dirt 3) dar şi curse clasice la bordul unor vehicule speciale.

Codemasters întoarce noul Dirt spre un gen arcade, distractiv, fiind printre puţinele jocuri din zilele noastre care ofera un mod split screen.

Vezi trailer Dirt Showdown


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.