VIDEO: PAL-V One, o nouă maşină zburătoare

Cea mai nouă maşină zburătoare vine din Olanda şi ar putea deveni în curând legală pe drumurile publice. Vezi aici cum funcţionează.

Maşina zburătoare începe să facă primii paşi de la fantezie la realitate. Firma olandeză PAL-V tocmai a prezentat modelul One, care aşteaptă încrezător toate autorizaţiile necesare.

În filmuleţul de mai jos putem vedea zborul experimental al maşinii, care nu se descurcă rău nici pe asfalt, dar nici în înalţimi.

PAL-V One poate atinge 180 km/h atât în zbor, cât şi pe asfalt, iar dacă în aer nu are o autonomie respectabilă de 500 km, pe drumuri promite impresionanta valoare de 1200 km, cu un singur plin.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.