VIDEO: Porsche 9P1 – imaginaţie franceză pentru tehnică germană

O echipă de studenţi de la Institut Supérieur de Design din Franţa, specializaţi în design 3D, şi-au imaginat un posibil supercar Porsche.

Porsche 9P1 este un concept virtual realizat de 4 strudenţi - Vincenzo La Manti, Sébastien Baudemont, Thomas Pignol şi Ludovic Joppé de la Institut Supérieur de Design. Un concept interesant din perspectiva faptului că este un cocktail între linia clasică a unui 911 şi viitorul prezentat de constructorul german sub forma lui 918 RSR. Partea frontală este evident inspirată de 918 RSR, în timp ce profilul spate aminteşte de linia clasică a uni 911. Dar de această dată propulsorul este la vedere, în spiritul unui supercar adevărat. Rămâne de văzut dacă imaginaţia francezilor va emoţiona vreun oficial Porsche.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.