VIDEO: Primul trailer pentru filmul Winning, care spune povestea pilotului Paul Newman

Paul Newman a jucat în peste 80 de filme, dar viaţa lui a fost împărţită între Hollywood şi circuit. Iar acesta filmul care spune povestea pilotului.

VIDEO: Primul trailer pentru filmul Winning, care spune povestea pilotului Paul Newman VIDEO: Primul trailer pentru filmul Winning, care spune povestea pilotului Paul Newman

Paul Newman e cunoscut pentru rolurile sale din cele peste 80 de filme în care a jucat de-a lungul carierei, însă Newman a fost şi un iubitor al sporturilor cu motor, participând (destul de târziu, e drept) în competiţiile auto americane.

De altfel, noi am încercat să spunem o parte a poveştii sale în articolul intitulat „Regii nonşalanţei”, dar spaţiul limitat din paginile revistei (materialul a fost publicat iniţial în revista ProMotor) ne-a forţat să omitem anumite aspecte ale carierei sale.

Din fericire, însă, viaţa actorului devenit pilot de curse va fi imortalizată într-un documentar denumit „Winning: The Racing Life of Paul Newman”, aşa că vom putea afla cu toţii detalii neobişnuite despre pasiunea alimentată cu benzină a lui Newman.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.