VIDEO: Reclamă la airbag-urile Mercedes-Benz

Mercedes-Benz comemorează cei 30 de ani de când primul airbag a fost instalat pe modelele germane, printr-o reclamă ce aduce în atenţia publicului şi noua generaţie B-Class.

Se întâmpla pe la sfârşitul anului 1981 când Mercedes-Benz s-a hotărât să instaleze primele airbag-uri pe unul dintre modelele sale, şi aici ne referim la limuzina S-Class (W 126). Pe atunci erau oferite opţional, astăzi însă, aceste sisteme de siguranţă pasivă se găsesc în echiparea standard a oricărei maşini.

Aşadar, prin intermediul acestei reclame, Merceedes-Benz vrea să promoveze noul B-Class, un model care oferă în echiparea standard, pe lângă sistemele de siguranţă convenţionale şi noul sistem de siguranţă activă CPA (Collision Prevention Assist).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.