VIDEO Road-rage englezesc. Un şofer şi pasagerul lui atacă un motociclist şi nu se lasă până nu îl doboară

Camera montată pe casca unui motociclist din Marea Britanie a surprins bătaia primită de acesta

VIDEO Road-rage englezesc. Un şofer şi pasagerul lui atacă un motociclist şi nu se lasă până nu îl doboară VIDEO Road-rage englezesc. Un şofer şi pasagerul lui atacă un motociclist şi nu se lasă până nu îl doboară

Camera montată pe casca unui motociclist din Marea Britanie a surprins bătaia primită de acesta, la un semafor, după ce un şofer nervos şi pasagerul său au decis să-i aplice o corecţie. Motivul? Acesta le-ar fi tăiat calea după o depăşire.

Pe filmare se observă cum şoferul Peugeot-ului şi motociclistul se şicanează, după care cel din urmă arată degetul mijlociu spre cele două persoane din autoturism. Când ajung la primul semafor, cei doi bărbaţi din maşină coboară şi sar la bătaie.

Incidentul a avut loc în Plymouth.

 

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Atenţie, Tesla! Vine Aston Martin electric de 1000 de cai-putere

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

VIDEO Pilotul automat de pe Tesla oferă senzaţii tari la volan. Elon Musk: În caz de accident, şoferul e responsabil

Europa desenează, China copiază - GALERIE FOTO cu cele mai tari modele copiate de chinezi

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Cauciucurile de iarnă, obligatorii înainte de 1 noiembrie. Ce spune Brigada Rutieră

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.