VIDEO: Saltboarding, cel mai nou sport extrem

Un snowboard, pista de sare de la Bonneville şi foarte mult curaj. Acestea sunt ingredientele pentru o nouă modalitate de distracţie la limită.

Cei dependenţi de adrenalină, pentru care snowboarding-ul este prea plicticistor, iar plimbarea cu ATV-ul li se pare bună doar pentru pensionari, au acum la îndemînă un nou sport extrem.

Acesta se practică în felul următor: se iau un snowboard, care se leagă de un ATV după care se savurează combinaţia, la viteză mare, fără nicio manifestare a instinctului de conservare. Totuşi, căzăturile dor mai rau decât pe zăpadă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.